uw specialist in epdm daken...
steeds met de nodige garantie!

0477 902 314

Platte daken en dakbedekkingssystemen met EPDM

Wilt u een plat dak laten plaatsen op uw nieuwbouwwoning, of is uw bestaande dak aan renovatie toe? Platte daken zijn de specialiteit van Platte daken Carlier!

Platte daken

Platte daken Carlier uit Antwerpen voert zowel grote als kleine werken uit voor particulieren en industriële klanten. De vakmannen van het bedrijf scholen zich regelmatig in de nieuwste technieken bij. Met een kraan raken ze moeiteloos op uw kleine dakje achteraan. Gedaan met materiaal door uw huis aan en af te voeren! De dakwerker zorgt voor een feilloze plaatsing en afwerking van uw plat dak. Van dakrandprofielen over afwatering tot dakkoepels, het resultaat ziet er verzorgd uit.

Dakbedekking met EPDM

Platte daken Carlier heeft zich gespecialiseerd in dakbedekkingssystemen met EPDM. Dit materiaal heeft talrijke voordelen, zo haalt deze dakbedekking twee keer de levensduur van een klassiek roofingdak. Daarnaast is het milieuvriendelijk en perfect bestand tegen allerlei weersomstandigheden.  

De voordelen van EPDM

Waarom is dakbedekking met EPDM een goede keuze?

  • EPDM heeft een levensduur van minstens 50 jaar
  • EPDM is bestand tegen UV, ozon en extreme weersomstandigheden
  • EPDM-rubber beschikt over een hoog rekvermogen waardoor het goed bestand is tegen scheuren en perforaties
  • EPDM is milieuvriendelijk, volledig recycleerbaar en kan in andere toepassingen herwerkt worden

Dakisolatie volgens de norm 2020

Met goede dakisolatie kan u heel wat besparen op uw energierekening. Platte daken Carlier vindt het dan ook evident om samen met u op zoek te gaan naar de dakisolatie die het beste bij uw dak en woning past. De specialist in platte daken heeft grote expertise in het correct aanbrengen van uw dakisolatie. Dit gebeurt volledig volgens de nieuwe dakisolatienorm. Voorts begeleiden ze u door de papierwinkel van premies en subsidies!

Herstellingen en onderhoud

Het team van enthousiaste vakmannen staat ook paraat om herstellingen aan uw bestaande platte daken uit te voeren. Ook de renovatie van houten draagconstructies valt onder hun specialiteiten. Platte daken Carlier staat u steeds bij met deskundig advies en vakmanschap. Daarnaast is de firma ook aan te spreken voor dakonderhoud.

Contact

Zoekt u een expert voor de plaatsing of renovatie van platte daken in Antwerpen? Bij Platte daken Carlier bent u aan het juiste adres, de firma zorgt voor een feilloze plaatsing of herstelling.

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren