uw specialist in epdm daken...
steeds met de nodige garantie!

0477 902 314

Jaarlijks dakonderhoud

Uw dak onderhouden is van groot belang. Het verlengt de levensduur van uw dak en voorkomt dure reparaties. Platte daken Carlier uit Antwerpen biedt onderhoudscontracten aan!

Vervelende situaties voorkomen

Uw dak heeft het door de weersomstandigheden dikwijls zwaar te verduren. Regen, sneeuw, vrieskou, wind en zon beïnvloeden de levensduur van de dakbedekking. Pas wanneer er een lek optreedt, merkt u dat er iets mis is met uw dak. Voorkom vervelende situaties en laat uw dak op regelmatige basis onderhouden.

Dakonderhoud en – inspectie

Voorkomen is beter dan genezen! De vakmannen van Platte daken Carlier komen uw dak, dakgoot, schouwbakken en afvoerbuizen vrij maken van vuil, bladeren en andere attributen. Op die manier kunnen ze uw volledige dak inspecteren en kijken of er iets bijgewerkt of verbeterd moet worden. De firma werkt met vier mogelijke onderhoudscontracten.

Onderhoudscontracten op maat

Voorkom lastige situaties en kies voor een jaarlijks of tweejaarlijks dakonderhoud. De vakman in dakwerken werkt met periodieke contracten waarbij hij 1 of 2 keer per jaar het dak komt onderhouden en inspecteren. Dit zowel voor platte als hellende daken bij particuliere en industriële klanten. U kan uw dak bovendien ook laten ontmossen door de firma.

Vier mogelijkheden in dakonderhoud

  Basis Basis extra Basis extra+ Full-service
Jaarlijks onderhoud 1x 1x 2x 2x
Dakinspectie ja ja ja ja
Herstelling
inbegrepen
nee Ja* Ja* Ja*
Noodgeval binnen 24u nee nee ja ja
Dakupgrade reinigen met hogedruk nee nee nee Ja*
  € 150 € 365 € 500 € 695


Het jaarlijks onderhoud houdt in:

  • Goten uitkuisen, bladeren en vuil verwijderen aan dakramen en schouwbakken, grondig reinigen van plat dak.
  • Dakinspectie: volledig nazicht van het dak gevolgd door een verslag. *Herstelling inbegrepen: met een maximumbedrag van € 250,00.
  • Noodgeval: eerste hulp bij storm of lekkage, geholpen binnen de 24u.
  • Dakupgrade: Deze is interessant als u uw pand wil verkopen. Uw toekomstige koper kijkt op een mooi onderhouden dak. Mos op platte daken en dekstenen versnellen het verouderingsproces van uw dak.
  • Onderhoudscontracten zijn ook voor klanten die hun dak niet door Platte daken Carlier lieten leggen.
  • Ontmossen van hellende daken aan € 40 m2.

Voorwaarden onderhoudscontracten

De contracten zijn minstens 2 jaar geldig. Bij voorafbetaling vanaf 5 jaar krijgt u het 6de jaar gratis. De uitvoering is in de maanden december-januari. Bij een 2x jaarlijks contract juli en augustus. Prijzen zijn exclusief btw.

Contact

Draag zorg voor uw dak en doe beroep op een vakman! Platte daken Carlier is gespecialiseerd in dakonderhoud in Antwerpen. Aarzel niet om contact op te nemen met de firma.

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren