uw specialist in epdm daken...
steeds met de nodige garantie!

0477 902 314

Platte daken Carlier is uw
dakwerker uit Antwerpen

Platte daken Carlier uit Antwerpen is gespecialiseerd in het plaatsen, isoleren, renoveren en onderhouden van platte en hellende daken.

Dak voor uw leven

Investeren in uw dak doet de waarde van uw woning stijgen. Bovendien kan de investering in een goed dak in combinatie met dakisolatie ook uw energiefactuur inperken. Platte daken Carlier werkt met materialen die een lange levensduur hebben. U wilt uw dak immers maar 1 keer in uw leven laten plaatsen of renoveren. Beter ineens goed dan!

Achtergrond van Carlier

Op 17-jarige leeftijd ging Frederik Carlier op de leer bij een dakwerker in Kontich. Na een loopbaan van 10 jaar koos hij er bewust voor om ook bij verschillende andere dakbedrijven ervaring op te doen. Met de nodige kennis op zak startte hij uiteindelijk zelf een bedrijf op.
Nu, meer dan 10 jaar later, is de Antwerpse dakwerker nog steeds gepassioneerd aan daken bezig en heeft het bedrijf al meer dan duizenden tevreden klanten.

Het team van Dakwerken Carlier bestaat uit vakmannen die niet alleen gespecialiseerd in, maar zeker ook gepassioneerd door het vak zijn. Elk project wordt tot in de puntjes, met de beste materialen en grote aandacht afgewerkt. Hierdoor levert het bedrijf topkwaliteit binnen de sector.

Tevreden klanten

Platte daken zijn de specialiteit van Carlier. Maar daarnaast specialiseert het bedrijf zich ook in dakisolatie en dakonderhoud. De vakmannen streven naar de hoogste klantentevredenheid. Elke opdracht wordt tot in de puntjes verzorgd. Een perfecte service leveren, wordt hoog in het vaandel gedragen bij Carlier.

Zoekt u een dakwerker in Antwerpen voor het plaatsen, renoveren of isoleren van uw dak? Aarzel niet en neem contact op met Platte daken Carlier.

onze diensten

betaalbaar voor iedereen

 

Platte Daken

Carlier beschikt over de juiste materialen, hulpmiddelen en kennis om platte daken feilloos te plaatsen.

Platte Daken

 

Dakisolatie

Het ervaren team zorgt voor een feilloze plaatsing van dakisolatie in zowel nieuwbouw als renovatie. Bespaar uit op uw energiefactuur!

Dakisolatie

 

Dakonderhoud

Zorg voor uw dak en laat jaarlijks een dakonderhoud uitvoeren, zo verlengt u de levensduur en vermijdt u dure reparaties. Voorkom vervelende situaties!

Dakonderhoud

klantenvriendelijkheid op zijn best

99% tevreden klanten

Ons bedrijf draagt kwaliteit en een perfecte service hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om een project uit te werken volledig volgens de wensen en behoeften van onze klanten.

Enkel op deze manier kunnen we een perfecte uitvoering garanderen.

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren