uw specialist in epdm daken...
steeds met de nodige garantie!

0477 902 314

Dakisolatie beschermt uw woning en helpt u besparen

Laat Platte daken Carlier uit Antwerpen uw daken en gevels volgens de norm isoleren. Want met dakisolatie kan u heel wat op uw energiefactuur uitsparen.

Feilloze isolatie beschermt uw woning

De firma is gespecialiseerd in het isoleren van platte daken, voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Samen met u gaan ze op zoek naar de beste oplossing voor uw dak en woning. De vakmannen van Platte daken Carlier gaan zeer nauwkeurig te werk en zorgen voor een feilloze isolatie die uw woning beschermt.  

Goed voor uw portemonnee

Investeren in goede dakisolatie is een slimme zet. Het voorkomt dat warmte langs het dak ontsnapt en dat is zowel voor uw portemonnee als het milieu een goede zaak. In nieuwbouw is isolatie vanzelfsprekend, maar woont u in een oudere woning dan is uw woning waarschijnlijk nog niet volledig geïsoleerd. Volgens de dakisolatienorm moeten voor 2020 alle daken geïsoleerd worden.

Professionaliteit

Zoekt u een ervaren aannemer voor uw isolatiewerken? Het team van Platte daken Carlier levert kwaliteitswerk. Zij adviseren u bij het maken van een gerichte keuze, voeren alle werken feilloos uit en garanderen een professionele afwerking. De firma werkt met PIR & PUR isolatie van de merken Linitherm en Recticel.

Investeert u in isolatie, dan geniet u van subsidies van de Vlaamse overheid. Zo verdient u een groot deel van de investering terug. Platte daken Carlier helpt u graag bij uw aanvraag.

Contact

Wilt u dakisolatie in Antwerpen laten leggen? Doe dan beroep op Platte daken Carlier! Contacteer hen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.


Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren